Yoga online

Slider 3298 - image 1
LIVE ZOOM YOGA LES

Momenteel worden de lessen buiten in het park gegeven. Als het regent zal de les via Zoom worden gegeven. Je ontvangt dan email met de inloggegevens voor de les. Je ontvangt alleen een email als je je voor de yogales buiten hebt ingeschreven.

Als er een zoom les is ingepland, zorg  dan dat je minimaal 30 minuten voor de les ingeschreven staat. Je kan je inschrijven met je maandabonnement of strippenkaart. Je ontvangt dan een half uur voor de les de url naar de zoomles.

Als je nog geen lid bent van Yoga Etten-Leur en een “live” online proefles of yogales buiten wilt volgen stuur dan email naar een mdullaert@outlook.com. Een losse les bedraagt 10 euro.

Om ‘live’ lessen via zoom te volgen maak je eerst gratis een zoom account aan.  Klik hier om je zoom account aan te maken.

ONLINE YOGA LESSEN & MEDITATIES

De leden van Yoga Etten-Leur kunnen de online yoga lessen en meditaties “gratis” volgen. Iedere maand ontvang je een nieuw “password” waarmee je toegang hebt tot de online yogalessen. Voor de meditaties ontvang je iedere maand een nieuwe url om de meditaties te kunnen beluisteren.

Wil je Yoga Etten-Leur Online ook volgen? Er komen wekelijks 3 nieuwe video’s bij en een begeleide meditatie. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan een email

Prijs Yoga Online abonnement : 17,50 euro per maand