Meditaties online

Meditatie abonnement

Met het meditatie abonnement kan je iedere dag even een moment voor jezelf inplannen om je bewustzijn verder te ontwikkelen en meer zelfinzicht te krijgen.

De meditaties hebben verschillende thema’s zoals bijv. ontspanning, bewustwording, zelfliefde, mindfulness, hart meditatie, zuiveren van chakra’s (energiepunten in het lichaam), bodyscan, yoga nidra etc … Er worden twee nieuwe meditaties per maand gemaakt.

Iedere maandag komt er een meditatie beschikbaar. Deze meditatie ontvang je dan op maandag in je mail en blijft een week beschikbaar. Het is zinvol om de meditatie meerdere keren in die week te beluisteren. Dit geeft focus!

Proef abonnement, jaar abonnement, abonnement voor leden

  • Proefabonnement: 7,50 euro (4 weken). Je ontvangt gedurende vier weken iedere maandag een meditatie. Je kunt het proefabonnement klik hier bestellen en inplannen. De “online meditatie”  staat in het rooster op maandag om 18 uur. Je ontvangt dan rond 17:30 uur een mail met de url naar de meditatie
  • Jaarabonnement: niet leden: 60 euro per jaar. Leden: 50 euro per jaar. Na een jaar is het abonnement opzegbaar met 1 maandopzegtermijn.