Locatie

Yin Yang Yoga - vrijdagochtend 1

 

De Yoga ruimte bevindt zich in een 16de eeuws pand op de eerste verdieping. Het bestaat uit een sfeervolle authentieke zolder met balken waar les wordt gegeven aan kleine groepen (max. 10 personen) en een grotere ruimte (circa 16 personen). De grote ruimte is een serene, lichte, open en rustige ruimte.

Naast Bisschopmolenstraat 54 zie je een ijzeren hek. Daar ga je doorheen. Het is de ingang, voor de klok, aan de rechterkant. De deur staat open. Je loopt de trap op en dan kom je in de ontvangstruimte.

Yoga & Mindfulness Etten-Leur

Bisschopmolenstraat 56-58
4876 AP Etten-Leur

Bereikbaarheid

De locatie, waar yogales wordt gegeven, ligt in het Centrum van Etten-Leur. Overdag is het betaald parkeren en ’s avond na 18 uur is het gratis (m.u.v. vrijdagavond ivm koopavond).  Op circa 6 minuten lopen kan je gratis en zonder vergunning parkeren vanaf (Vioolstraat). Tegenover Yoga Etten-Leur kan je ook betaald parkeren in de parkeergarage van Dirk van de Broek. De parkgarage is tot 21 uur open.

Ruimte huren

De twee ruimten zijn te huur voor bijvoorbeeld workshops of aanvullende diensten. Als er plaats is kan je de ruimte huren  per dag. Voor meer informatie kan je contact opnemen met margot@yoga-etten-leur.nl