Zwangerschapsyoga - 5 weekse lesreeks

Zwangerschaps yoga – 5 weekse lesreeks

Datum
27 februari 2023
Tijd
09:00 tot 10:15
Locatie
Yoga & Retraites Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 56-58
Etten-Leur

MAANDAG

In deze vijf zwangerschapsyoga  lessen bij Yoga & Retraites Etten-Leur komen de belangrijke spiergroepen aan bod welke van belang zijn tijdens de zwangerschap en als voorbereiding op de bevalling.

De oefeningen zijn o.a. gericht op  bekkenbodem, schuine buikspieren, rug- en bekkenspieren. We gebruiken daar steeds een ander materiaal bij, zoals balanskussen, dynaband, kleine gewichtjes, om de spiergroepen op een zo gevarieerd mogelijke manier aan het werk te zetten. Verder komen ademhaling en ontspanning natuurlijk ook ruim aan bod.

De oefeningen zijn een combinatie van Yoga, Pilates, en Medical Kinetics, waarbij ademhaling en souplesse een belangrijke rol spelen. Door goed te ademen maak je ruimte, en dat is waar het om draait tijdens zwangerschap en bevalling: ruimte maken, letterlijk en figuurlijk!

Waar nodig worden de oefeningen ondersteunt met theorie omtrent de verschillende fases van de bevalling.”

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.