Yoga & Mindfulness workshop

Yoga & mindfulness workshop

Datum
21 november 2020
Tijd
10:30 tot 12:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur
Wil jij graag yoga en mindfulness beoefenen, een momentje voor jezelf hebben, je lichaam krachtiger en soepeler maken en je “mind”tot rust brengen?
 
De workshop is een afwisselende extra lange les met uitleg bestaande uit lichte yoga houdingen, ademhalingsoefeningen, mindfulness oefeningen en meditaties (zoals bijv. yoga nidra, bodyscan)
 
Je hebt geen yoga of mindfulness ervaring nodig om deze les te volgen. Het is ook een fijne manier om kennis te maken met yoga & mindfulness.
 
De les “Yoga & mindfulness” houdt met lichte inspanning en yoga houdingen je lijf en geest in balans. Je blijft fit, soepel en ontspannen door te werken aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.
 
Mindfulness is een goede manier om te leren met stress om te gaan. Je leert luisteren naar je lichaam, afstand nemen van gedachten en emoties beheersen.
 
Docent: Arun Eden-Lewis
Arun geeft in het Engels les, maar is heel goed te volgen.
 
Prijs
– 20 euro voor leden van Yoga Etten-Leur
– 25 euro voor niet-leden

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

voor leden van yoga etten-leur: 25 euro

€25,00


Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.