Yoga & Mindfulness Retraite - Atlasgebergte in Marokko 1

Yoga & Mindfulness Retraite – Atlasgebergte in Marokko

Datum
17 mei 2022
Tijd
16:00 tot 12:00

Een heerlijke 6 – daagse yogareis (5 overnachtingen) om helemaal tot rust komen. Deze reis bestaat uit yoga, mindfulness, meditaties, ontspanning de natuur en heerlijk vers eten.

Deze retraite wordt op een bijzondere plek gegeven in Marokko midden in het National park Toubkal. Dit bijzondere park in het Atlasgebergte bied een overweldigend stuk natuur in combinatie met een traditionele cultuur waarin goede gebruiken van gezonde voeding, contact met de aarde, een gevoel voor mystiek, en een spirituele connectie nog tastbaar zijn. Je kunt hier helemaal ontspannen en tot rust komen.

Dit kleine intieme resort ligt zo’n drie kwartier van Marrakech zodat je dat eventueel aansluitend kan combineren met een citytrip.

Dit is de 5de buitenlandse yogareis welke wordt georganiseerd door Yoga & Mindfulness Etten-Leur. De retraite wordt gegeven door Margot & Robert. 2 x per maand geven wij ook samen een 1-daagse Yoga Retraite in Etten-Leur.

Het programma wat we aanbieden is afwisselend met veel yoga, mindfulness, meditatie, lekker eten en eigen tijd.

Dit kleinschalige resort, heeft 13 eenvoudige, maar comfortabele kamers. Dit zijn 2 of 3 persoonskamers. De meest met enkele bedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer.

In het eigen restaurant met panoramisch uitzicht worden uitgebalanceerde menu’s geserveerd. Ze worden bereid uit biologische, lokale ingrediënten en zijn rijk aan smaak en kleur.

De kosten zijn 899 euro per persoon (op basis van een 2-3 persoonskamer). Wil je liever een eigen kamer dan is dat mogelijk voor een meerprijs van 120 euro (op basis van beschikbaarheid).

Als je voor 15 december reserveert geldt er een korting van 50 euro. ( 849 euro )

Rechtstreekse vluchten naar Marrakech zijn er vanaf 100,- euro. ( Transavia )

PRIJS IS INCLUSIEF
– 5 nachten, 6 dagen
– alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inclusief tussendoor warme kruiden thee en verse smoothies
– 2 sessies per dag in de ochtend en einde middag. Het zullen veelal yoga sessies zijn (wat actiever in de ochtend (easy flow, tibetaanse yoga of een mindful wandeling) en meer verdiepend in de avond (yoga nidra, yin yoga, meditatie). Dit kan dagelijks ook wat afwijken afhankelijk van de behoefte en energie van de groep.
– 1 sessie zal een Mindful Based Emotional Intelligence Workshop zijn
– inspiratie/stilte wandeling
– transfer van en naar de luchthaven

PRIJS IS EXCLUSIEF
– reis- en annuleringsverzekering
– het is mogelijk om een hamanbehandeling of massage te reserveren €45 en/of een voetenbadmassage €35

Voor vragen of meer informatie, mail: margot@yoga-etten-leur.nl of 06 – 81 363 183 (Margot)

Het lijkt ons geweldig als je er bij bent! Namaste!

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Reserveer je voor 15 december, dan is de prijs 849 euro

€899,00


Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.