Slider 4030 - image 6

Yoga & Mindfulness Retraite – Atlasgebergte in Marokko

Datum
18 mei 2022
Tijd
16:00 tot 12:00

Een heerlijke 6 – daagse yogareis (5 overnachtingen) om helemaal tot rust komen. Deze reis bestaat uit yoga, mindfulness, meditaties, ontspanning de natuur en heerlijk vers eten.

Deze retraite wordt op een bijzondere plek gegeven in Marokko midden in het National park Toubkal. Dit bijzondere park in het Atlasgebergte bied een overweldigend stuk natuur in combinatie met een traditionele cultuur waarin goede gebruiken van gezonde voeding, contact met de aarde, een gevoel voor mystiek, en een spirituele connectie nog tastbaar zijn. Je kunt hier helemaal ontspannen en tot rust komen.

Dit kleine intieme resort ligt zo’n drie kwartier van Marrakech zodat je dat eventueel aansluitend kan combineren met een citytrip.

Dit is de 5de buitenlandse yogareis welke wordt georganiseerd door Yoga & Mindfulness Etten-Leur. De retraite wordt gegeven door Margot.

Het programma wat we aanbieden is afwisselend met veel yoga, mindfulness, meditatie, lekker eten en eigen tijd. Ook als je geen yoga ervaring hebt kan je deelnemen aan deze reis.

Dit kleinschalige resort, heeft 13 eenvoudige, maar comfortabele kamers. Dit zijn 2 of 3 persoonskamers. De meest met enkele bedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer.

In het eigen restaurant met panoramisch uitzicht worden uitgebalanceerde menu’s geserveerd. Ze worden bereid uit biologische, lokale ingrediënten en zijn rijk aan smaak en kleur.

De kosten zijn 899 euro per persoon (op basis van een 2-3 persoonskamer). Wil je liever een eigen kamer dan is dat mogelijk voor een meerprijs van 120 euro (op basis van beschikbaarheid).

Rechtstreekse vluchten naar Marrakech zijn er vanaf 100,- euro. ( Transavia )

PRIJS IS INCLUSIEF
– 5 nachten, 6 dagen
– alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inclusief tussendoor warme kruiden thee en verse smoothies
– 2 sessies per dag in de ochtend en einde middag. Het zullen veelal yoga sessies zijn (wat actiever in de ochtend (easy flow, tibetaanse yoga of een mindful wandeling) en meer verdiepend in de avond (yoga nidra, yin yoga, meditatie). Dit kan dagelijks ook wat afwijken afhankelijk van de behoefte en energie van de groep.
– inspiratie/stilte wandeling
– transfer van en naar de luchthaven

PRIJS IS EXCLUSIEF
– reis- en annuleringsverzekering. Deze is verplicht.
– het is mogelijk om een hamanbehandeling of massage te reserveren €45 en/of een voetenbadmassage €35

OVERIG I.V.M. COVID

  • Als er niet gereisd kan worden vanwege COVID dan ontvang je het bedrag van de reis terug. De vluchten zijn voor eigen risico (of wellicht valt dit onder je eigen annuleringsverzekering.
  • Volledige vaccinatie is verplicht. Voor heen- en terugvlucht negatieve PCR test overhandigen met bijbehorend  reisdocument vertaald.

De reis gaat door bij voldoende deelnemers. De vluchten zullen ook pas worden geboekt als er een voldoende animo voor de reis is.

De aanbetaling bedraagt 200 euro. Betaling is reservering van je plek Na aanmelding krijg je een bevestiging. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn gaat de retraite door.

Voor vragen of meer informatie, mail: margot@yoga-etten-leur.nl of 06 – 81 363 183 (Margot)

Het lijkt mij geweldig als je er bij bent! Namaste!

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.