Yoga bij Burn Out

Yoga bij Burn-Out – 6 weekse Cursus

Datum
8 februari 2017
Tijd
09:00 tot 11:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Voor wie
Je bent moe. Je voelt: ‘Ik wil wel, maar ik kan niet meer.’ Het voelt alsof je niet meer mee kan met de rest en je lichaam werkt tegen je. Kom ik hier nog uit?

‘Ik kan me niet meer focussen, ik heb slaaptekort, ik ervaar dat ik steeds meer negatievere gedachten heb. Hoe kom ik weer krachtiger in het leven te staan?’

Er wordt een burn-out bij je geconstateerd…. Hoe nu verder? Hoe krijg ik mezelf weer in balans?

Programma
Wij bieden een ondersteunende reeks van 6 opeenvolgende workshops aan waarbij je gaat ervaren wat Yoga je kan geven tijdens een burn-out.
We gebruiken Yoga en meditatie om meer in het moment te komen en daardoor meer helderheid en rust te ervaren. Er wordt informatie gegeven over hoe je je energie beter op peil kan houden door de juiste voeding. Alle klachten die zich tijdens een burnout tonen worden besproken.
Er worden technieken en meditaties gebruikt voortkomend uit de Yoga, Mindfulness/MBCT training, ACT. Verder doen we tijdens de lessen ook oefeningen om onze eigen dagelijkse patronen helder te krijgen, zodat je meer keuzemogelijkheid krijgt. Wat wil ik veranderen? En wat heb ik nodig om mezelf in balans te houden?

Maak je niet druk of je deze sessies wel aan kan. We gaan niet veel doen, maar heel veel ZIJN.

Datum en Tijd
Woensdag ochtend van 9:00 – 11:30
Data 2017 : 16 februari, 15 februari, 22 februari, 8 maart, 15 maart, 29 maart

Kosten
280 euro (incl. BTW en 3 (gratis) yogalessen)

Trainer
De les wordt gegeven door Angela Broeders, Yoga docent, Mindfulness/MBCT trainer (aangesloten bij de VMBN). Verder nog opgeleid in rouw- en verliesbegeleiding, boeddhistische psychologie. Medische basiskennis, energetische kennis en verder verschillende vormingen rondom burn-out.

Angela Broeders is jaren geleden burn-out geraakt, toen er nog weinig informatie was over burn-out. Pas achteraf heeft zij beseft dat het om een burn-out ging. Ze heeft haar leven door middel van yoga en meditatie in balans kunnen houden. Dit wil zij graag delen met andere mensen die in een burn-out zitten of voelen dat ze richting een burn-out gaan. Zij heeft een programma samengesteld waarin alle facetten waar zij kennnis en ervaring van heeft gebruikt worden. Tijdens de sessies past zij zich ook aan aan de groep. Dat wat nodig is zal gegeven worden.

Ervaringen van Deelnemers

“Ik heb de lessen als heel leerrijk ervaren. Het heeft me echt heel veel inzichten gegeven in het hele proces van een burn-out én in mezelf”.

“Ik vind het ook heel positief dat de docent het zelf ook heeft meegemaakt”

“De kleine groep ervaar ik ook als een plus want het schept een vertrouwensband. Je zit onder lotgenoten en je durft vertellen wat je bezig houdt/ wat je raakt”

“De reeks is een ondersteuning in je herstelproces”

“Alle aspecten (meditatie, relaxatie, yoga, informatie, oefeningen …) waren bijzonder zinvol”

“Ik vind de reeks een absolute aanrader voor al wie geveld werd door een burn-out”

 “Als ik terugkijk van waar ik kom, kan ik niet ontkennen dat ik veel sterker ben geworden.  Dit wil ik ook kunnen teruggeven aan mensen die het nodig hebben. Je hebt mij ook tools gegeven waar ik mee verder wil en dank je daarvoor. Dus voor mij niks dan goed, ook het feit dat de lessen die je geeft alle kanten kunnen uitgaan, naargelang de vraag op dat moment. Dan is het ook goed dat de groep niet te groot is. Dus ik zou zeggen, doe zo verder want voor mij was het alleszins de moeite waard en een hele verrijking.”

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.