Yin Yoga Workshop

Datum
25 maart 2017
Tijd
09:30 tot 12:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

ELF_yogahouding_Barbara-1

In deze workshop ervaar je de uitwerking van Yin yoga op je lichaam, geest en hart in een extra lange sessie. Het geeft je inzichten en technieken om te helen en flexibeler te worden zowel op geestelijk als lichamelijk niveau. Het leert je tevens om spanning en pijn los te laten en emotionele energie te bevrijden die in je lichaam is opgeslagen.
Na een warming up zullen we eerst op het heup-en bekkengebied werken, gevolgd door het zacht en soepel maken van de rug, schouders en nek. Als afsluiting volgt een lange ontspanning om het effect diep door te laten dringen.
Met behulp van verschillende ademhalingstechnieken, geeft Yin yoga je een krachtige diepe bindweefsel ontspanning (deep tissue release). Je zal meer energie ervaren en je bewegingen gaan soepeler aanvoelen.

De workshop is geschikt voor iedereen.

Docent: Barbara Van Oers
Kosten: 25 euro p.p. incl. thee

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.