Slider 586 - image 2

Yin Yang Yoga Special – Hormonen in Balans

Datum
5 juli 2019
Tijd
19:00 tot 21:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Vooral vrouwen kunnen last hebben van hormoonwisselingen, omdat het vrouwelijk lichaam nu eenmaal anders werkt dan dat van mannen. Bij vrouwen ligt de hormoonzaak wat ingewikkelder. De vrouwelijke hormoonhuishouding is een soort schakelkast, waar alle ontwikkelingen in het lichaam bij betrokken zijn. Hierdoor kan er ook sneller een disbalans ontstaan, met klachten als gevolg.

Deze Yoga Special bestaat uit zowel Yang als Yin houdingen. Door langer in een ontspannen (yin) yogahouding te verblijven verzachten we het dieperliggende bindweefsel. In dit verbindende-weefsel bevindt zich het meridiaan stelsel: een energiesysteem met vertakkingen door heel je lichaam.

In deze Yin Yang Yoga Special worden er specifieke houdingen gedaan die gericht zijn om de hormonen in balans te brengen.

De Yin Yang Yoga Special wordt afgesloten met een ontspannen meditatie.

Je kan deze Yin Yang Yoga Special ook volgen zonder yoga ervaring. Je wordt begeleid in de houding.

Docent: Margot Dullaert

 

 

 

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.