Workshop – Power Yoga op basis van Ashtanga

Datum
10 maart 2018
Tijd
09:30 tot 12:00

 

Deze workshop is ook voor beginnners! Zodat je daarna ook kan meedoen in de Power Yoga les op donderdagavond van 20:30 – 21:45 uur.

In deze workshop gaan we in op variaties van de traditionele Ashtanga houdingen en met behulp van effectieve (energetische) correcties word je veilig verder in de houding geholpen. Er wordt tevens aandacht besteed aan specifieke ademhalingstechnieken. (Pranayama) De kunst is de balans te vinden tussen krachtinspanning en zachtheid , om zo o.a met behulp van de ademhaling overgave te vinden en het mooiste uit je yoga practice en jezelf te halen . Als je Ashtanga of Poweryoga lessen volgt , of wil gaan volgen, is dit een uitgesproken kans je practice te verdiepen onder begeleiding van een toegewijde, ervaren docent.

Ashtanga Yoga is een DYNAMISCHE VORM VAN YOGA DIE VEEL VOORDELEN BIEDT VOOR JE MENTALE EN FYSIEKE GEZONDHEID. KENMERKEND voor Ashtanga yoga is het uitvoeren van een vaste serie houdingen. Deze houdingen worden vloeiend aan elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging (vinyasa’s). Omdat er geen pauzes zijn tussen de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’. Uiteindelijk gaan adem en beweging in elkaar op en dit bevordert een rustige, meditatieve toestand. De bekendste serie houdingen is de primary series, ook wel Yoga (detox) therapy genoemd. Een ander belangrijk onderdeel van Ashtanga is het gebruik van een SPECIALE ADEMHALINGSTECHNIEK, de Ujjayi ademhaling. Deze ademtechniek helpt om de energiestromen in het lichaam te intensiveren en meer warmte te creëren. Het kenmerkende zacht ruisende keelgeluid van de ujjayi ademhaling is tevens een focuspunt.

Kosten
25 euro incl. thee
De workshop wordt gegeven door Barbara van Oers (yogadocente).

 

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.