Workshop Assisted Yin Yoga 1

Workshop Assisted Yin Yoga

Datum
27 januari 2018
Tijd
09:30 tot 12:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Ervaar Yin op een prachtige manier. Het is een mix van Thaise Yogamassage en Yin-yoga. Je werkt in de workshop samen met een partner, maar ook als je alleen bent ben je van harte welkom. Tijdens de workshop ga je je verdiepen in de de Yin houdingen en leer je te vertrouwen en los te laten.

Tijdens de Assisted Yin Yoga begeleidt Elise je door de verschillende poses. Er worden alternatieven geboden om tegemoet te komen aan de behoeften van de verschillende lichaamstypes.

VOOR WIE

Het is geschikt voor iedereen die een hectisch leven leidt en op zoek is naar een moment van totale ontspanning dat zich richt op de diepere lagen in het lichaam. Een belangrijk aspect is loslaten op zowel een fysieke als een mentale manier, dus er wordt geen spierkracht gebruikt en zwaartekracht is je grootste vriend.
Deze vorm van yoga is o.a. zeer geschikt voor mensen met lage rugklachten. De meeste poses richten zich op de onderste ledematen en hebben een ontspannend effect op lichaam en geest.

Docent: Elise Polle du Cambrai

Aan:

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.