Restorative Yoga – relax, restore & reconnect

Datum
4 juni 2017
Tijd
09:00 tot 10:15
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Restorative Yoga

Restorative yoga brengt lichaam, hart en geest (terug) in balans. Het is een yoga beoefening die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van ‘props’ zoals dekens, kussens en blokken, brengen we ons lichaam in een comfortabele houding. Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. Restorative yoga helpt voor onze spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, en hoge bloeddruk. In combinatie met ademhalingsoefeningen komen we tot de meest directe weg om spanning en stress los te laten. Een betere ademhaling zorgt voor meer zuurstof in het bloed en een betere bloedcirculatie. Ook op mentaal vlak werkt het helend, ontgiftend en stimuleert het de creativiteit.

De lessen zijn geschikt voor iedereen.

Data     : zondag 7 mei, zondag 21 mei en zondag 4 juni
Tijd      : 9.00 – 10.15 uur
Docent: Marilyn Nuijten

Prijs: 10 euro per les

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.