Klankschaal Ontspanning

Datum
2 april 2017
Tijd
10:30 tot 12:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

 

Richt je aandacht op de rijke klanken van de klankschalen en de gong en ervaar dat deze je een veilige ruimte bieden om je goed te voelen en te ontspannen. Ook de oceandrum (geluid van de zee), rainstick (geluid van zachte regen) en koshi’s (geluid van dromen) worden bespeeld en kunnen je meevoeren naar een besef van tijdloosheid.

Deze heerlijke vorm van ontspanning is bedoeld om je rust en ruimte in je hoofd te bieden. Na een introductie word je geleid om lekker te liggen en de klanken te ervaren. Alleen de mooie klanken van de instrumenten zijn te horen tijdens het ligconcert; er wordt dus verder niet gesproken of gezongen. Als de groep niet te groot is kunnen de klankschalen ook even op het lichaam worden geplaatst als je dat prettig vindt.

 

KOSTEN
– de kosten bedragen Euro 15,- per persoon. Het maximum aantal deelnemers per concert is 12 deelnemers. Leeftijd vanaf 18 jaar.
– neem eventueel een kussen mee; er zijn matje, bolsters (lange kussens) en dekens aanwezig.

DATA
– vrijdag 10 maart; 19.30 uur inloop, start om 19.45 en het eindigt na een kop thee om 21.00 uur.
– zondag 2 april; 10.30 uur inloop, start op 10.45 en het eindigt na een kop thee om 12.00 uur.
– in de planning: vrijdag 19 mei 19.45 uur en zondag 2 juli 10.45

IRENE VAN KOPPEN
Irene van Koppen is opgeleid voor het geven van klankmassages volgens de Peter Hess-methode. Door gebruik te maken van belangrijke elementen uit de klankmassage en verder intuïtief de instrumenten met aandacht te bespelen ontstaat er een klankbad waarin je lekker kan ontspannen. Irene woont in Prinsenbeek en heeft daar een praktijkruimte aan huis voor het geven van klankmassages.
Voor meer informatie kijk op www.klankschaalontspanning.nl voor of www.facebook/Ks.Ontspanning

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.