1

Herfst Yoga Mini Retreat – loslaten & balans

Datum
17 november 2018
Tijd
10:00 tot 15:30

In de Herfst merk je dat de natuur zich al langzaam weer gaat terugtrekken. Bij ons gebeurt dit automatisch ook, wij gaan van het uitbundige van de zomer (Yang) terug naar het naar binnen (Yin) met de kaarsjes aan en verkiezen een wat passievere stijl van leven.

Buiten verkleuren de bladeren en tegelijk kunnen we onze eigen kleurrijkheid hierin weerspiegelt zien, een bron van dankbaarheid waar je op terug kunt blikken. Waar sta ik nu, wat heb ik bereikt de afgelopen periode?

Dan is het van belang om stil te staan bij wat je niet langer mee zou willen dragen aan ideeën en energieën. Laat deze als oude bladeren los zodat je ruimte maakt voor jezelf om in alle rust van dit najaar te kunnen genieten, op weg naar binnen. Je kunt opruimen wat niet goed meer voor je voelt, materieel maar ook emotioneel.

Deze Herfst yoga mini-retreat omvat:

– Een verdiepende Yin les gericht op het element Metaal en de daarbij behorende organen de longen en de dikke darm
– een yoga flow om balans in jezelf te houden afgesloten met een begeleide meditatie;
– een heerlijke vegetarische soep;
– in de middag o.a.een aantal restorative houdingen;
– afsluiting met een begeleide meditatie & Klankschalen en een ontspanning

Het gevoel van de dag zal ruim, gezellig, ongehaast en diep rustgevend zijn – en biedt je een fijn moment om te reflecteren. Zo kun je onnodige energievretende zaken loslaten en de wat lagere energiebalans door dit seizoen benutten om een stapje terug te doen net als de dieren in deze tijd. Primair gebruik je nu je energie om jezelf warm te houden in de herfst.

De mini-retraite is van 10.00 tot 15:30 uur met een pauze voor een ontspannen gezamenlijke lunch (vegetarische soep).

Geschikt voor alle niveaus

Docent: Margot Dullaert
Klankschaal Ontspanning: Robert de Vries

Prijs:
– 60 euro (leden) & 70 euro (niet leden), inclusief soep en thee.

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.