Breathe & Restore Workshop

Datum
11 maart 2017
Tijd
09:30 tot 12:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

barbara-restore-benen-omhoog-jpg

In deze zaterdagochtend- workshop gaan we ons verdiepen in de helende werking van ontspanning en ademhaling. Restorative yoga brengt lichaam, hart en geest (terug) in balans. Het is een yoga beoefening die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van ‘props’ zoals dekens, kussens en blokken, brengen we ons lichaam in een comfortabele houding. Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. Restorative yoga helpt voor onze spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, en hoge bloeddruk. In combinatie met ademhalingsoefeningen komen we tot de meest directe weg om spanning en stress los te laten. Een betere ademhaling zorgt voor meer zuurstof in het bloed en een betere bloedcirculatie. Ook op mentaal vlak werkt het helend, ontgiftend en stimuleert het de creativiteit.

De workshop is geschikt voor iedereen.

Docent: Barbara Van Oers
Kosten: 25 euro(niet-leden), 20 euro (leden)

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.