Aruna Yoga Workshop 2

Aruna Yoga Workshop

Datum
7 maart 2020
Tijd
09:00 tot 11:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Aruna yoga is een vorm van yoga die verschillende vormen omvat, zoals HATHA, ViNYASA en KUNDALINI yoga gebaseerde houdingen en technieken.

Het is een practice die gebaseerd is op bewustzijn op alle niveaus; op wat er nu is en wat er omhoog komt. Ongeacht wat het is. Het leert je om het nu te omarmen en zonder oordeel te ervaren. Het geeft een mogelijkheid om de wispelturigheid van je gedachten tot rust te brengen door een toeschouwer te worden.

Het is niet nodig om lenig te zijn, of zelfs om fysiek in staat te zijn yoga te beoefenen. Het doel van Aruna yoga is om emotionele blokkades te doorbreken, door verschillende technieken van yoga, PRANAYAMA en MEDITATIE te gebruiken. Natuurlijk kan het ook fysiek sterke uitwerkingen hebben wanneer de houdingen, op basis van Kundalini yoga, actief worden beoefend. Maar het gaat veel verder dan het fysieke en door alleen maar aanwezig te zijn bij de workshop, zonder aan het fysieke gedeelte mee te doen, zul je de helende werking ervaren.

Het is een HELENDE PRACTICE met als doel om de deelnemer in verbinding te brengen met zijn natuurlijke staat van zijn, de vrijheid, vrede en waarheid die zich in ons allemaal bevindt! Vanuit deze oneindige Zelf, is er ruimte voor heling, transformatie en bewustwording. De practice ondersteund deze innerlijke verbinding. MUZIEK, GELUID, en EMOTIONELE RELEASES zijn hier onderdeel van. We gebruiken asana (yogahoudingen), pranayama (ademhalingsoefeningen), concentratie en meditatie om de gedachten te stillen.

DOCENT – SIMONE SCHEFFERS

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.