Aruna yoga workshop - 6de chakra

Aruna yoga workshop – 6de chakra

Datum
13 november 2021
Tijd
09:00 tot 11:30
Locatie
Yoga & Mindfulness Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 56-58
Etten-Leur

Aruna Yoga is een vorm van yoga die verschillende disciplines omvat: Meditatie, Pranayama, Hatha-, Vinyasa-, Yin- en Kundalini Yoga.

We werken we met verschillende Mudra’s. Het doel is om door middel van Asana’s (oefeningen en houdingen) dichter bij jezelf te komen. De gedachten wat meer tot rust te brengen, zodat er ruimte komt om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent. Dit zal heling bieden op alle vlakken: spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal. Door in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er boven komt en daar zonder oordeel naar te kijken treedt er heling, transformatie en bewustwording op.

De workshop wordt afgesloten met een lange Yoga Nidra. Dit is een ontspannende “yoga-slaap” meditatie.

Centraal in deze workshop staat het zesde chakra: Ajna, dit chakra staat voor het waarnemen of weten, het wordt ook wel “het derde oog” genoemd. Het voorziet in de energie om het innerlijke beeld van onszelf en de wereld uit te breiden. Het draait helemaal om de geestelijke kracht om onze realiteit op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau te creëren.

Je derde oog wordt geassocieerd met diep inzicht, spiritualiteit, wijsheid en intuïtie. We gaan het voorhoofdchakra binnen door te onderzoeken hoe we over onszelf en over ons leven denken.

Het voorziet alle zintuigen van energie, alsmede ook de hersenen. Het opent de deuren naar de hogere, spirituele domeinen om ons heen. Het vermogen om te healen is een functie van onze geest, omdat het ons openstelt voor het goede om ons heen. Het genezingsproces op het gebied van gezondheid, persoonlijk geluk of spiritualiteit begint hier en laat ons bevestigen in wie we werkelijk zijn.

Het maakt niet uit als je de eerste vijf workshops niet hebt gevolgd. In deze reeks van Aruna Yoga kun je elk moment instappen of gewoon een losse workshop volgen. Laat je verrassen en meevoeren in deze helende vorm van Yoga.

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.