Workshop - Aruna Yoga

Aruna Yoga workshop – 4de chakra (hart) – “kom thuis bij jezelf”

Datum
21 mei 2021
Tijd
09:00 tot 11:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Aruna Yoga is een vorm van yoga die verschillende disciplines omvat: Meditatie, Pranayama, Hatha-, Vinyasa-, Yin- en Kundalini Yoga.

Het doel is om door middel van Asana’s (oefeningen en houdingen) dichter bij jezelf te komen. De gedachten wat meer tot rust te brengen, zodat er ruimte komt om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent. Dit zal heling bieden op alle vlakken: spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal.

Door in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er boven komt en daar zonder oordeel naar te kijken treedt er heling, transformatie en bewustwording op.

Centraal in deze workshop staat het 4de chakra, het hartchakra met als thema “kom thuis bij jezelf”.

In deze workshop mag alles er zijn en door de oefeningen zullen we contact maken met dit chakra, zodat deze levensenergie kan gaan stromen en zelfs blokkades op kan heffen. Dat is wat yoga kan doen.

Het maakt niet uit als je de 3 andere workshops niet hebt gevolgd. In deze reeks van Aruna Yoga kun je elk moment instappen of gewoon een losse workshop volgen. Laat je verrassen en meevoeren in deze helende vorm van Yoga.

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Leden van Yoga Etten-Leur: 25,00 euro

€30,00


Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.