Workshop - Aruna Yoga

Aruna yoga workshop

Datum
7 november 2020
Tijd
09:00 tot 11:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur
Aruna Yoga is een vorm van yoga die verschillende disciplines omvat: Meditatie, Pranayama, Hatha-, Vinyasa-, Yin- en Kundalini Yoga.
 
We werken we met verschillende Mudra’s. Het doel is om door middel van Asana’s (oefeningen en houdingen) dichter bij jezelf te komen. De gedachten wat meer tot rust te brengen, zodat er ruimte komt om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent. Dit zal heling bieden op alle vlakken: spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal. Door in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er boven komt en daar zonder oordeel naar te kijken treedt er heling, transformatie en bewustwording op.
 
De workshop wordt afgesloten met een lange yoga Nidra. Dit is een ontspannende “yoga-slaap” meditatie.
 
Centraal in deze workshop staat het derde chakra. “Mani” betekent “juweel” en “Pura” betekent “stad”. Stad van Juwelen of Zonnevlecht kan je helpen in je kracht te komen staan. Het element dat bij dit chakra hoort is vuur, ons innerlijke vuur zorgt onder andere voor de spijsvertering en ondersteund alvleesklier, maag, lever en milt. Dit chakra is verbonden met je wilskracht, met je passie, zelfrespect, eigenwaarde, discipline en ambitie. Ons ware IK is dat deel van ons dat altijd heel en compleet is. Het is waar waarheid, schoonheid en vrijheid wonen. Als dit chakra uit balans is kun je problemen ervaren met alles wat met de spijsvertering te maken heeft. Je bent bang voor veranderingen en je blijft bij het vertrouwde, zo voel je je veilig. Je bent bang niet goed genoeg gevonden te worden. Je beoordeelt en veroordeelt jezelf en zo raakt je Manipura chakra nog meer uit balans.
 
Het maakt niet uit als je de eerste twee workshops niet hebt gevolgd. In deze reeks van Aruna Yoga kun je elk moment instappen of gewoon een losse workshop volgen. Laat je verrassen en meevoeren in deze helende vorm van Yoga.

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.