Aruna Yoga Workshop - door Nicki Forman

Aruna Yoga Workshop – door Nicki Forman

Datum
8 november 2019
Tijd
19:00 tot 21:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur
Aruna yoga is een vorm van yoga die verschillende vormen omvat, zoals HATHA, VINYASA en KUNDALINI yoga gebaseerde houdingen en technieken.
 
Het is een practice die gebaseerd is op bewustzijn op alle niveaus; op wat er nu is en wat er omhoog komt. Ongeacht wat het is. Het leert je om het nu te omarmen en zonder oordeel te ervaren. Het geeft een mogelijkheid om de wispelturigheid van je gedachten tot rust te brengen door een toeschouwer te worden.
 
Het is niet nodig om lenig te zijn, of zelfs om fysiek in staat te zijn yoga te beoefenen. Het doel van Aruna yoga is om emotionele blokkades te doorbreken, door verschillende technieken van yoga, PRANAYAMA en MEDITATIE te gebruiken. Natuurlijk kan het ook fysiek sterke uitwerkingen hebben wanneer de houdingen, op basis van Kundalini yoga, actief worden beoefend. Maar het gaat veel verder dan het fysieke en door alleen maar aanwezig te zijn bij de workshop, zonder aan het fysieke gedeelte mee te doen, zul je de helende werking ervaren.
 
Het is een HELENDE PRACTICE met als doel om de deelnemer in verbinding te brengen met zijn natuurlijke staat van zijn, de vrijheid, vrede en waarheid die zich in ons allemaal bevindt! Vanuit deze oneindige Zelf, is er ruimte voor heling, transformatie en bewustwording. De practice ondersteund deze innerlijke verbinding. MUZIEK, GELUID, en EMOTIONELE RELEASES zijn hier onderdeel van. We gebruiken ASANA (yogahoudingen), pranayama (ademhalingsoefeningen), CONCENTRATIE en MEDITATIE om de gedachten te stillen. We verweven de vraag ‘WIE BEN IK’ in het proces, om identificatie met de illusie en scheiding van de waarheid van onze ware Zelf los te laten. Met het beantwoorden van deze vraag realiseren we de staat van Sat Nam.
 
De workshop begint met een STILTE-MEDITATIE een kwartier voor aanvang van de workshop. Na de stilte-meditatie start Nicki gelijk aansluitend met de practice.
 
DOCENT – NICKI FORMAN
 
Nicki heeft Aruna Yoga ontwikkeld, waarin verschillende vormen van yoga worden gebruikt en het is gericht op yoga psychologie, het loslaten van emotionele blokkades en heling.
Nicki is een geregistreerd Yoga Alliance yoga docent en gecertificeerd in Kundalini Yoga en Meditatie middels het Kundalini Research Institute (KRI). Ook is ze een zwangerschapsyoga docent, opgeleid in de Khalsa Way. Nicki woont nu in Israel waar ze Yoga en Meditatie lessen geeft; en ook reist ze de wereld over om haar kennis te delen.
​de workshop wordt gegeven in het Engels
 
KOSTEN
35 euro p.p
Foto: van Manon de Koning
 
 
 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.