Aroma Yoga - detox

Aroma Yoga – detox

Datum
18 februari 2018
Tijd
10:30 tot 12:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Wat is aroma yoga?
Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?
We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

HET THEMA DEZE ZONDAG IS DETOX.
YIN HOUDINGEN IN COMBINATIE MET MOOIE OLIËN.

Dit is een zachte yoga les waarbij je lichaam en geest zich kunnen herstellen en opladen dmv yin yoga. Om te begrijpen hoe etherische oliën je kunnen ondersteunen om balans te vinden in verschillende gebieden in je leven; wordt je in de les uitgenodigd om je zintuigen de kracht van geur te laten ervaren.

Wat kan deze workshop je brengen?
– het verhoogd mentale focus
– loslaten van spanning, stress en negatieve emoties
– het brengt balans in je hele systeem
– geeft je weer energie.

Wie kan er allemaal meedoen?
Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus.

Docente: Leontine Denisse (yoga docente)

Tijd: 10:00 – 12.00
Prijs: 25.- voor leden van Yoga Etten-Leur en 30.- voor niet-leden
inclusief thee, gebruik van de essentiële oliën en een klein presentje

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.