Adem sessie - online

Adem workshop

Datum
26 september 2021
Tijd
09:30 tot 12:00
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Zoals je ademt, zo leef je.

In een ademworkshop werken we met de verbonden ademhaling, ook wel transformational breathing genoemd. De verbonden ademhaling betekent dat je de inademing verbindt aan de uitademing. Tijdens een ademworkshop gaan we ongeveer 30-45 minuten ademen zonder pauzes. Dit kan in het begin even wennen zijn, maar je komt al gauw in een ritme.

Doordat je meer ademt dan nodig is, wordt je ademhalingssysteem volledig geopend. De adem komt daardoor op plaatsen die je mogelijk onbewust geblokkeerd hebt. Hiermee kun je fysieke en emotionele blokkades doorbreken, zonder er over te hoeven praten. Het is simpel, effectief en werkt heerlijk ontspannend.

Onder de begeleiding van ademcoach en yogadocente Karin van Rooden werk je op een rustige en relaxte manier toe naar de actieve verbonden ademhaling. Na deze actieve fase is er tijd voor ontspanning om na te voelen én te genieten van de ruimte die je in jezelf hebt gecreëerd.

Tijdens de workshop lig je op een matje. Er zal bijpassende muziek worden gedraaid. Ervaring met ademwerk of yoga is niet nodig. Iedereen kan meedoen, mits er geen sprake is van hartklachten, ernstig verhoogde bloeddruk, epilepsie, ernstige astma, zware depressiviteit of gerelateerde klachten. Bij twijfel neem even contact op.

Wat kan een ademsessie voor je doen:

  • Meer energie en vitaliteit
  • Stress en spanningen in je lichaam loslaten
  • Meer helderheid van je gedachten
  • Meer ruimte en vrijheid ervaren, zowel fysiek als emotioneel

Praktische informatie:

  • Kleding: comfortabele, niet knellende kleding
  • Meenemen: dekentje voor de ontspanningsfase, evt. eigen (yoga)mat en een flesje water

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.