6 weekse Cursus - Kinder Yoga & Mindfulness (8 t/m 13 jaar) 1

Kinder Yoga & Mindfulness (7 t/m 13 jaar)

Datum
16 juni 2017
Tijd
16:15 tot 17:15
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

 

Tijdens de lessen Kinder Yoga & Mindfulness gaan we op een speelse manier met leuke yoga houdingen en mindfulness oefeningen leren hoe we in het nu kunnen zijn en blijven op een ontspannen manier. De adem speelt hierin ook een belangrijke rol.

Kinderyoga is speels, dynamisch, geeft (mentale & fysieke) kracht, soepelere spieren, en een goede lichaamshouding. Het stimuleert het zelfvertrouwen en zorgt voor balans tussen activiteit & rust, bewustwording van emoties, grenzen & mogelijkheden, maar is vooral……héél leuk!

Kinderen zitten vaak vol energie en houden ervan om te bewegen, dingen mee te maken en uitgedaagd te worden. Maar naast alle drukte in het dagelijks leven met soms spanningen of prestatiedruk is het ook erg goed om momenten van rust te vinden.

Even tijd voor jezelf en voelen hoe het met je gaat en wat je nodig hebt is daarom belangrijk! Spelenderwijs worden actieve yogaoefeningen afgewisseld met mindfulness -en ontspanningsmomenten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook gaan we minder denken met ons hoofd en meer voelen met ons lijf. Hierdoor worden kinderen zich bewust van hun eigen lichaam, grenzen en mogelijkheden. Door inspanning te laten afwisselen met ontspanning ontstaat er een beter evenwicht waardoor kinderen krachtiger in het leven staan.

DOCENT: 

Thessa Thijs werkt als activiteitenbegeleidster met licht verstandelijk
gehandicapte jongeren. Daarnaast is zij Yoga Docente en geeft zij o.a. les bij Yoga Etten-Leur.

DATA:

– vrijdag 16:15 – 17:15 uur
– 16 juni & 30 juni

KOSTEN:
– 10 euro per les (incl. thee)

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen (dit is verplicht!!).

Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.