Wat leeft er in mij

Wat leeft er in mij

Dit is een meditatie met veel stilte en rust …, zodat je echt bij jezelf naar binnen kunt gaan om vandaaruit te voelen wat er binnen in jou leeft.


het zuiveren van de chakra's

Zuiveren van de chakra’s

In deze meditatie word je begeleidt om je chakra’s (energiepunten) te zuiveren. In het begin van de meditatie wordt hier eerst een korte uitleg over gegeven.


Hart meditatie 1

Hart meditatie

In deze meditatie ga je contact maken met je hart en voelen of je een bepaalde weerstand ergens ervaart. Dit kan een gedachte zijn, een gevoel of iets anders … In de meditatie word je begeleidt om hier “afscheid” van te nemen.


de Waarnemer

de Waarnemer

Dit is een meditatie waarbij jij de waarnemer bent. Je neemt je adem waar, je gevoel, sensaties in je lichaam …. Je neemt waar zonder oordeel en zonder dat je wat hoeft te veranderen.
Dit is een mooie meditatie om Bewust Zijn te oefenen.


Chakra's in balans brengen en zuiveren

Chakra’s in balans brengen en zuiveren

De meditatie begint met een korte uitleg over de chakra’s en energie. Deze meditatie brengt je chakra’s in balans en kan helpen om emotionele blokkades los te laten en te doorbreken.

Tijdsduur: 36 min. 

 


Verbinding voelen met alles om ons heen

Liefdevolle aandacht

In deze meditatie word je begeleid om het bewustzijn door het hele lichaam te brengen om zo je helemaal te ontspannen, zodat je daarna je hart kunt openen voor liefde voor jezelf en andere , je keel gebied kunt openen om te spreken met liefdevolle aandacht en je derde ogen te activeren om open te staan voor andere vanuit liefde, zonder oordeel.

Tijdsduur: 28:54 min. 


Slider 568 - image

Licht worden

In deze meditatie ga je voelen in je lichaam waar het licht of gespannen aanvoelt in je lichaam. Daar waar het gespannen aanvoelt breng je je intentie naar toe om los te laten.

Tijdsduur: 14 min. 


Innerlijke gids

Innerlijke gids meditatie

In deze begeleide meditatie beginnen we met het ontspannen van het lichaam, waarna we vervolgens contact gaan maken met “je innerlijke gids”.

Tijdsduur: 25 min. 


Fysieke ontspanning - energetische meditatie

Fysieke ontspanning – energetische meditatie

In deze begeleide meditatie gaan we actief de spieren aanspannen en weer loslaten. Dit is een fysieke manier om je aandacht naar jezelf te brengen in het moment.

Tijdens de meditatie visualiseren we een goude bol van zonne- energie die jou lichaam helemaal verwarmt, zodat de energie energetisch door je lichaam gaat stromen.