Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga

Tibetaanse Helende Yoga

Niveau: beginners en gevorderden.

Tibetaanse Helende Yoga zijn fysieke bewegingen die meer dan 8.000 jaar geleden in Tibet zijn ontwikkeld, gebaseerd op de Tibetaanse geneeskunde.

Door de combinatie van lichaamshouding, beweging en ademhaling opent Lu Jong de kanalen (nadis) in het lichaam, zodat energie (prana) beter kan stromen. Dit helpt bij het creëren van meer balans op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Regelmatige beoefening van Tibetaanse Helende Yoga ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en verbetert je flexibiliteit, kracht en vitaliteit. Ook helpt het om negatieve emoties en overtuigingen los te laten, zodat je geest (mind) vrijer, meer helder en opener wordt en je makkelijker in verbinding blijft met je ware natuur. Op energetisch niveau helpt Tibetaanse Helende Yoga om blokkades in het lichaam en de geest op te lossen, waardoor energie beter gaat stromen en het hart zich kan openen.

Tibetaanse Helende Yoga is geschikt voor alle leeftijden en fysieke gesteldheden. Hoewel de bewegingen eenvoudig zijn, hebben ze de potentie in zich om je leven te veranderen.

Deze Tibetaanse Yoga worden gegeven bij Yoga & Retraites Etten-Leur en geïntegreerd in de lessen op:

  • dinsdag Yin Yang les: 20:30-21:45 uur
  • woensdag Yin Yang les: 9:00-10:15 uur
  • woensdag Restorative/Yin – Yang les: 10:30-11:45 uur