Thessa Thijs

Thessa Thijs

Yoga is voor Thessa Thijs de verbindende factor in haar leven.
Al als jong meisje raakte ze geïnteresseerd in yoga. In 2013 heeft ze yoga herontdekt en niet meer losgelaten.
De houdingen, filosofie en levensstijl: yoga is onlosmakelijk met haar verbonden en vervlochten in het dagelijkse leven. Haar selfpractice en opleidingen vormen een stevige basis om haar kennis door te willen geven.

Thessa is puur, open en direct tijdens haar yogalessen en geeft graag ‘tips en tricks’ over de yogahoudingen door middel van technische, anatomische en symbolische kennis. Je wordt door haar uitgenodigd om te voelen wat bij jou past in een verwachtingloze omgeving.

Thessa: “Yoga is naast het beeldhouwen in steen een echte passie van mij. Yoga heeft mij veel rust gebracht en brengt me steeds terug naar wie ik echt van binnen ben. Dit heeft mijn zelfvertrouwen en de verbinding met mijn wereld vergroot. Door ons vaak drukke bestaan kan het lastig zijn om dicht bij jezelf te blijven. Het stevig in je lijf wonen en naar je lichaam luisteren helpt om op tijd te ontspannen. Yoga draagt hier aan bij. In mijn yogalessen is de focus dan ook gericht op het aarden, bewust waarnemen van het lichaam en de ademhaling.
Op deze manier kan je de verbinding met jezelf en hierdoor ook met je omgeving vergroten.

In 2013 heeft Thessa de basis Hatha Yoga docentenopleiding bij Timsa Yoga gevolgd. Aansluitend heeft ze de 200 uur & 500 uur Yoga Alliance Teacher Training met Dorinda Farver en Robert Boustany afgerond.

Thessa geeft les op:

  • woensdag 19:00-20:15 uur: Easy Flow
  • woensdag 20:30 – 21:45 uur: Restorative Yang
  • wisselend op zondag 10:30 – 11:45 uur
  • met regelmaat: Kaak yoga workshops