Robert de Vries 2

Robert de Vries

“ You can only change the past and the future in the present moment”  * Tulku Lobsang

Yoga heeft me in de storm van het leven geholpen om los te kunnen laten, in het moment te durven zijn, mezelf te herontdekken en te luisteren naar mijn gevoel. De fysieke uitdaging op de mat is een mentale spiegel voor mezelf geworden.

Na 7 jaar yoga beoefening, diverse opleidingen (200 uur teacher training, certified tibetan yoga teacher, poly energetisch coach) en workshops (w.o. ashtanga) hoop ik dit “ yoga gevoel “ over te kunnen brengen naar jou en zo fitter en relaxter door het leven te reizen.

Ik ben opgeleid tot Mindfulness Based Emotional Intelligence Trainer (Robert Bridgeman Academy). Deze 6-weekse training geef ik bij Yoga & Mindfulness Etten-Leur en aan het bedrijfsleven. Deze training heeft mij zelf ook veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en het beoefenen van meditatie.

In september organiseer ik samen met Margot een 6-daagse Yoga & Mindfulness Retraite in het Atlasgebergte in Marokko. Tijdens deze inspirerende reis zullen er ook oefeningen vanuit deze training worden gebruikt.

Naast Yoga werk ik als  management consultant op het gebied van innovatie en ben ik vader van 2 opgroeiende zoons.

  • 1x per maand op zaterdag en zondag geef ik samen met Margot 1-daagse yoga retraites
  • vanaf vrijdag 30 sept. start er weer een 6-weekse MBE Training van 13:00 – 16:00 uur
  • Heb je interesse in een MBE training voor je team binnen het bedrijfsleven stuur dan een mail naar margot@yoga-etten-leur.nl