Marta Pimpao 1

Marta Pimpao

Mijn naam is Marta en ik ben sinds 2017 actief bezig met yoga.

Yoga betekent voor mij rust. Rust en vrede met wat er is, in het huidige moment. Tijdens mijn lessen laat ik je je lichaam en ademhaling voelen. Zelfs in een actievere flow gaat het erom dat je naar binnen keert, dat je voelt wat er in je binnenwereld gebeurt en dat je daarnaar durft te kijken.

Ik moedig je aan om altijd zelf te voelen wat je nodig hebt en om naast de inspanning ook de ontspanning op te zoeken.

Yoga heeft mij bewust gemaakt van mijn lijf en mijn ademhaling maar op een bredere schaal ook van mijn voeding, mijn omgeving en de natuur.

Het is mijn doel om jou ook dit bewustzijn en deze rust te laten ervaren, om je te laten ervaren dat er diep vanbinnen altijd vrede is.

Als tiener had ik al eens yoga gedaan, maar een echte langdurige liefdesrelatie met yoga begon pas in 2017 toen ik mijn yogaleraar heb ontmoet in Colombia. Sindsdien heb ik yoga niet meer kunnen loslaten.

In 2018 heb ik de 200 uur Vinyasa Ashtanga Teacher Training afgerond in Cali, Colombia bij de Bhakti Yoga School en in 2019 heb ik een extra 100 uur Teacher Training afgerond met dezelfde leraren in India. Ook heb ik een module Restorative Yoga afgerond bij Veda Ela, bij Yogasite Breda.

Ik geef les bij Yoga & Retraites Etten-Leur, tijdens het verlof van Tessa de Bruijn, van nov. 2022 t/m jan. 2023

  • donderdag: 19:00 – 20:15 uur: Yin Yang
  • donderdag: 20:30 – 21:45 uur: Easy Flow