Mariken Zbinden

Mariken Zbinden

Mariken ZbindenIk ben Mariken Zbinden en ik woon in Breda met mijn vriend en mijn zoontje. Ik geef sinds 2014 yogalessen. Eerst naast mijn werk als projectleider, maar sinds 2017 is dat mijn daginvulling (naast het zorgen voor mijn zoontje).

De yogavormen die ik momenteel geef zijn: vinyasa flow, easy flow, yin yoga en zwangerschapsyoga en ik ben bezig met een opleiding voor restorative yoga.

Yoga is mijn passie geworden!

Ik ben gestart met yoga omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Dat klinkt niet echt als een passie en dat was het ook zeker niet in het begin. Maar yoga groeide voor mij; waar het startte met wat asana’s werd het voor mij steeds meer een manier van leven. Als ik nu een paar dagen geen yoga doe, voelt dat echt als een gemis! Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf.

Van yoga geven had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar het voelt echt als een cadeautje wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie.

Ik geef les op:

  • maandag 19:00 – 20:15 uur: Easy Flow
  • maandag 20:30 – 21:45 uur: Yin Yang
  • wisselend op zaterdag 9:00 – 10:15 uur: Easy Flow