Krissie van der Graaf

Krissie van der Graaf

Krissie van der GraafHallo allemaal!

Mijn naam is Krissie van der Graaf, ik woon samen met mijn lieve vriend, een prachtige hond en een bejaarde kat.

Yoga heeft mij geholpen te herstellen na een revalidatieproces van een burn-out en nekoperatie. Ik ben meer in contact gekomen met mijn ware zelf, heb beter leren luisteren naar mijn lichaam en mijn grenzen beter leren voelen en respecteren.

In 2018 heb ik de 200-uurs Aruna Yoga opleiding gevolgd van Nicki Forman. Deze opleiding ben ik begonnen om mijn lichaam gezond te houden, voor verdieping in yoga en spirituele zelfontwikkeling. Al heel snel merkte ik dat ik een passie had ontdekt voor yoga en de helende werking voor lichaam en geest en dit wil ik graag met iedereen delen die ervoor openstaat!

Tijdens de opleiding kwam ik er ook achter dat ik het leuk vind om yoga programma’s op maat te maken, om zo op een persoonlijke en effectieve manier mensen te helpen met specifieke klachten, wensen en behoeften. Vandaar dat ik ook in 2019 de opleiding Kundalini Yoga Coach van Jasper Kok ben gaan volgen.

In mijn lessen hou ik ervan om pittige en dynamische oefeningen af te wisselen met zachtheid en verdieping met als doel jezelf te ontmoeten in de kern, je ware zelf. Je zoekt je eigen grenzen op, verkent ze en behandelt ze met respect. Goed luisteren naar de signalen van het lichaam is hierbij heel belangrijk. Je gaat ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt!

Mijn lessen staan vaak in het teken van een thema zoals bijvoorbeeld; balans tussen hoofd en hart, versterk je immuunsysteem, loslaten van angst, doorbreek oude patronen, en kom in je eigen kracht.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten in een van mijn lessen!

Ik geef les op:

  • donderdagavond 19:00 – 20:15 uur Easy Flow
  • donderdagavond 29:30 – 21:45 uur Yin Yang
  • wisselend in het weekend op zaterdag 9:00 uur