Carlijn van Geluk

Carlijn van Geluk

Carlijn van GelukMijn naam is Carlijn Geluk. Ik ben Yoga docente, Imagineer (transformatie begeleiding), en sociaal ondernemer.

In 2018 is de grootste reis van mijn leven begonnen. Mijn innerlijke reis! Hierdoor kwam ik steeds meer in contact met mijn intuïtie. Dat leidde me tot het beginnen van mijn eigen onderneming. Reizen organiseren naar Nepal waarbij we mensen weer in verbinding brengen met zichzelf, elkaar, de natuur en een andere cultuur. Het leidde mij ook naar het volgen van 2 yoga opleidingen afgelopen jaar, 50h Yin & 200h Hatha (Yoga Alliance Teacher Trainings bij Denise Payne)

Destijds kon ik met mijn verstand nog niet echt ‘graspen’ waarom ik voelde dat ik dit moest doen. Maar gaandeweg werd dat steeds duidelijker. Ik kwam weer in verbinding met mijn lichaam en ziel, op een niveau waarvan ik niet wist dat het bestond. Ik had mij daarvoor niet gerealiseerd dat ik eigenlijk al heel lang niet meer écht aanwezig was in mijn eigen lijf, écht kon luisteren naar wat het mij te vertellen had. Ik leer nog elke dag, en ik ben nog niet zo heel lang docente, maar ik wil dit zó graag doorgeven.

Door mijn ervaring in Imagineering en yoga samen te brengen, hoop ik andere mensen te helpen een nieuw dialoog aan te gaan met hun lichaam. Te accepteren &  integreren wat is, ruimte te creëren om thuis te komen in je eigen lijf. Om de oneindige mogelijkheden te zien binnen jouw eigen uiterste, zowel op de mat als daarnaast. It is about uniting your every day self with your infinite Self!

Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in een van mijn lessen.

Ik geef de onderstaande lessen:

  • vrijdag 17:00 – 18:15 uur Yin Yoga & Fascia release
  • wisselend op zaterdagochtend 9:00 uur Easy Flow

Namaste!