1- daagse Yoga retraites

Slider 4030 - image 3Slider 4030 - image 1Slider 4030 - imageSlider 4030 - image 2Indian Summer Yoga & Welness Retreat

1 – daagse Yoga retraites

Dit is een heerlijke dag voor jezelf! Dit is een dag waarin je op 1 dag kunt ontladen, tot rust komen én opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen. Deze dag geeft je het gevoel alsof je even met vakantie bent geweest!

Twee dagen per maand (zaterdag en zondag) organiseren wij een 1-daagse yoga retraite. Tijdens deze dagen wordt er gewerkt met verschillende thema’s. De dag bestaat uit verschillende yogavormen (flow, yin & restorative), verdiepende meditaties, energiewerk, klankschaal ontspanning en een heerlijke vegetarische lunch.

Van april t/m september worden deze dagen georganiseerd op onze Yoga & Wellness locatie, in onze prachtige tuin, in Etten-Leur. Tijdens deze dagen kan je ook gebruik maken van de sauna of lekker plonzen in het zwembad.

Van oktober t/m maart worden deze dagen georganiseerd in onze mooie authentieke yoga studio in het centrum van Etten-Leur.

Deze dag kan je ook volgen als je geen yoga ervaring hebt.

Deze 1-daagse Yoga retraite ziet er globaal als volgt uit.

OCHTEND (10:00 – 13:15 uur)

 • in de ochtend starten we met een begeleide meditatie
 • na de meditatie zal er fijne rustige yoga flow
 • een korte pauze voor een smoothie en een kleine versnapering
 • vervolgens wordt de ochtend afgesloten met een fijne en verdiepende yin yoga les om het hele lichaam te openen. De houdingen zijn gericht op de meridianen behorend bij het seizoen.

LUNCH & ONTSPANNING (13:15 – 14:15 uur)

 • robert maakt een heerlijke vegetarische soep. Bij de 1-daagse Yoga & Wellness retraite bestaat de lunch uit een vegetarische salade.
 • bij de Yoga & Wellness retraite kan je gebruik maken van de sauna en even lekker plonzen in het zwembad.

MIDDAG (14:15 – 15:30 uur)

 • we starten met een verdiepende meditatie
 • vervolgens een aantal ontspannende restorative houdingen
 • deze dag wordt afgesloten met een begeleide meditatie & klankschaal ontstpanning.

Kortom een heerlijke dag voor jezelf. Yoga, meditaties, lunch & ontspanning!

DATA & NADERE INFORMATIE

 • zaterdag 6 november: herfst yoga retraite – klik
 • zondag 7 november: herfst yoga  retraite – klik hier
 • zaterdag 11 december: winter yoga retraite – klik hier
 • zondag 12 december: winter yoga retraite – klik hier
 • zaterdag 29 januari: winter yoga retraite – klik hier
 • zondag 30 januari: winter yoga retraite – klik hier

 1 daagse – Yoga & wellness retraite

Van april t/m september organiseren wij deze 1-daagse yoga retraite 2x per maand (op een zaterdag en op een zondag) op onze Yoga & Wellness locatie, in onze prachtige tuin, in Etten-Leur.

Aanmelden en nadere informatie

 • in februari 2022 zijn de nieuwe data weer bekend voor de yoga & wellness retraites

Yoga & Mindfulness retraite – Atlas gebergte Marokko

Ieder jaar organiseren wij een yoga retraite in heb buitenland.  We zoeken daar altijd een fijne locatie voor uit. Inmiddels hebben we 4 reizen georganiseerd. We zijn in Italië geweest, Frankrijk in een prachtig kasteel in de Provence en 2x naar Spanje. Het is meestal een 5-daagse reis (woensdag t/m zondag) of 6-daagse reis (dinsdag t/m zondag).

De komende 6-daagse retraite staat gepland op dinsdag 17 mei (aankomst) t/m zondag 22 mei (vertrek).

Meer informatie en aanmelden klik hier.

Yoga & trekking in Hautes-Alpes

De Hautes-Alpes staan bekend om het zonnige klimaat en de schitterende berggebieden zoals het Parc National Les Ecrins.

We slapen 5 nachten in de zeer gezellige en comfortabele gite AlpeLune en maken we ook een trektocht van drie dagen (2 overnachtingen) in de Vallée de Clarée. Verder staan twee keer per dag yoga op het programma en kunnen we genieten van de bijzonder lekkere maaltijden plus de sauna en hottub van Alpelune. Deze week wordt begeleid door International Mountain Leader Anne van Galen en Margot Dullaert zal de yoga sessies geven.

Yoga

Alle sessies worden, als het weer het toelaat, buiten in de natuur gegeven. Yoga, maakt je soepel, sterk en scherp. Hierdoor kan je de week extra intens ervaren en keer je met een hoger energieniveau terug naar huis.

Dagelijks starten we vóór het ontbijt met een yogasessie en tijdens de tocht zullen we op een geschikte plaats in de bergen nog eens ruimte maken voor een yoga/meditatiesessie. Als er individuele wensen zijn op het gebied van yoga/meditatie zijn deze uiteraard bespreekbaar met de yogadocent.

Trekking en intensiteit

De nadruk tijdens het wandelen ligt op beleving en niet zozeer op prestatie. Echter, tijdens de reis is er voldoende ruimte om ook aan individuele wensen te voldoen. Op bepaalde momenten tijdens de week bestaat de mogelijkheid om het uithoudingsvermogen te versterken. Tijdens de twee- of driedaagse trektocht draagt iedereen een eigen rugzak met spullen voor de overnachting. Deze rugzak zal maximaal 10kg zijn.

De chalets/hotels waar we verblijven zijn ruim en comfortabel. In de hutten slapen we op een slaapzaal.

Heb je vragen of interesse stuur dan een email naar : margot@yoga-etten-leur.nl

Volgende yoga & trekking: n.t.b.