Workshop meditatie - "de sleutel tot je intuitie" 2

Workshop meditatie – “de sleutel tot je intuitie”

Datum
2 februari 2019
Tijd
10:30 tot 15:30
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Je INTUITIE is een prachtige richtingaanwijzer voor de keuzes in je leven. Het weet altijd wat voor jou het juiste is. In de praktijk is het vaak wel lastig om dat zachte stemmetje te horen, het te begrijpen en er vervolgens ook naar te handelen. Je blijft eerder in je hoofd en bedenkt van daaruit wat goed is om te doen, in plaats van te voelen wat écht goed voor je is. Daarmee kun je jezelf tekort doen en weggaan van jezelf.

In deze workshop ga je op reis naar binnen om in contact te komen met je intuïtie of om het contact te verdiepen. grijpen van de symbooltaal van je intuïtie. t je intuïtie.
En hoe vind je dan de weg naar je intuitie?

De essentie zit in het contact maken en verkennen van jouw binnenwereld. In voelen in plaats van doen en in het begrijpen van de symbooltaal van je intuitie.

MEDITATIE en VISUALISATIE zijn goede manieren om contact te maken en te verkennen wat er in jouw binnenwereld omgaat. Ook kaarten en dromen zijn sleutels tot je intuitie.

PROGRAMMA
In deze workshop ga je op reis naar binnen om in contact te komen met je intuitie of om het contact te verdiepen.

MEDITATIE, VISUALISATIE en CREATIVITEIT zijn onderdeel van deze workshop. Net als dromen, kaarten en de verbinding met elkaar. Een workshop waarin je inzichten, richtingen, en misschien ook wel antwoorden ontdekt.

Ga je mee op reis?

DOCENT
Angela Koolmees

PRIJS
– niet leden: 75 euro
– leden: 70 euro

AANMELDEN
– stuur een email naar margot@yoga-etten-leur.nl

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen. Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Prijs voor leden van Yoga Etten-Leur 70 euro

€75,00


Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.