Restorative Yang

6 weekse cursus – Restorative Yang voor beginners

Datum
14 maart 2019
Tijd
10:30 tot 11:45
Locatie
Yoga Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 54-58
Etten-Leur

Restorative Yang Yoga is een heerlijke les om meer ontspanning te krijgen.

Het eerste deel van de les (Yang) beginnen we meestal met bewegingen om het lichaam wat te openen en daarna een aantal houdingen om het lichaam wat sterker te maken. Dat brengt de energie goed op gang.

Wekelijks zal er worden gewerkt met een thema (nek & schouders / rug / heupen / grondende houdingen / adem / core-werk / staande oefeningen / armen).

Het tweede deel van de les (Restorative) bestaat uit restorative houdingen. Restorative yoga brengt lichaam, hart en geest (terug) in balans. Het is een yoga beoefening die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van ‘props’ zoals dekens, kussens en blokken, brengen we ons lichaam in een comfortabele houding.

Restorative yoga helpt voor onze spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, en hoge bloeddruk. In combinatie met ademhalingsoefeningen komen we tot de meest directe weg om spanning en stress los te laten. Een betere ademhaling zorgt voor meer zuurstof in het bloed en een betere bloedcirculatie. Ook op mentaal vlak werkt het helend, ontgiftend en stimuleert het de creativiteit.

Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. Als je meer tijd hebt in houdingen geeft dat ruimte voor inzicht in wat zich lichamelijk, geestelijk, energetisch en/of emotioneel afspeelt.

Het laatste kwartier van de les is er een eindontspanning. Dit kan in stilte zijn of worden begeleid met bijv. een meditatie, muziek of een (korte) yoga nidra.

Docent: Arun
Arun geeft in het engels les maar is heel goed te volgen.

Prijs:
– 50 euro (6 lessen)

 

Reserveren

Graag uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder invullen. Geef ook aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Voor vragen over uw reservering kunt u mailen naar margot@yoga-etten-leur.nl of bellen naar +31 (0)6 – 81 36 31 83

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.

Meestal ontvang je dezelfde dag een reactie op je aanmelding. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen CHECK dan voor de zekerheid je SPAM MAIL.