Barbara van Oers

ELF_profielfoto_Barbara-1

Yoga kwam in haar leven toen haar dochtertje werd geboren en is sindsdien een trouwe metgezel op het levenspad. Barbara woonde 12 jaar in Thailand en studeerde met verschillende internationale Yoga masters in Azië. Ze geeft al meer dan 10 jaar les aan kinderen, tieners en volwassen in scholen en yogastudio’s in binnen -en buitenland. Ze ontving haar certificatie om les te geven van Paul Dallaghan in Samui en is geregisteerd op het 300 uur niveau bij Yoga Alliance. Barbara is ook gecertificeerd kinder- en tieneryogayoga docent door Helen Purperhart.

Barbara is een student voor het leven met een open levensvisie, een beginners –mind. Ze blijft haar kennis uitbreiden met in- depth trainingen in Ashtanga yoga, Yin Yoga en Pranayama. Ashtanga yoga is haar passie en ze beoefent de Primary Series dagelijks met veel liefde en toewijding. De prachtige serie houdingen op het ritme van de adem, blijft haar verrassen en inspireren.

Haar lessen geeft ze met liefde, openheid en humor waarin ze ook verder kijkt dan ‘alleen’ de houdingen. Ook de filosofie achter de practice is erg belangrijk ; Dat we leren hoe yoga ons hele leven kan transformeren en onze omgeving positief kan beinvloeden. “To BE the change we want to see in the world.”